Alltid 9 kr frakt

Snabba leveranser

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda Muvit billigt online!

Trygg telefon med mobiltillbehör! Att ta hand om det som man håller kärt är något som vi har fått lära oss göra från väldigt ung ålder. Att det sedan skulle komma att handla om smartphones hade vi kanske inte så bra koll på, men nu är det så. Våra mobiltelefoner är nämligen allt som oftast en av våra allra käraste ägodelar. Därför har vi på Fyndiq samlat ett stort utbud av Muvit mobiltillbehör, så att telefonen kan känna sig trygg hela tiden. För med billiga mobiltillbehör som Muvit case eller kanske ett läderfodral så är risken att ens fina telefon ska gå sönder när man råkar tappa den betydligt mindre.

Tips för ett lyckat köp! Kan du inte bestämma dig för om en Muvit mobilplånbok eller ett flip fodral passar din telefon bäst? Varför inte beställa hem ett av varje! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Smarta tillbehör för telefonen! En smart telefon må vara smart, men klarar sig inte helt och hållet på egen hand utan mår allra bäst när den får fina tillbehör. Oavsett om du har en Samsung, en Xperia eller en iPhone så har Muvit rätt tillbehör till just din telefon, vare sig man vill ha ett praktiskt mobilfodral, ett snyggt mobilskal eller ett par grymma hörlurar. Så om du vill att din telefon ska visa sig från sin allra bästa sida gäller det att ha rätt mobiltelefontillbehör!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.