Fri frakt

3-5 arbetsdagar leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljon produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda träningsband, gummiband och träningsredskap bland våra billiga MyShape produkter! Är du på jakt efter träningsredskap till hemmaträning? Då är MyShape ett märke att kika lite närmare på! Vi har samlat massor av MyShape produkter här att välja bland och du hittar allt från träningsband och gummiband till Ab wheel, hopprep och handgrepp. Eller varför inte satsa på ett par glidplattor som hjälper dig att aktivera muskler du kanske inte visste om att du hade? Kolla in vårt breda sortiment av billiga MyShape produkter som vi samlat online här och hitta de träningsprodukter från märket som du gillar allra mest. Välkommen att fynda redan idag!

Tips för ett lyckat köp! Vill du beställa hem fler träningsprodukter och redskap? Spana in kategorin ”Träningsutrustning” så ser du fler varumärken, på denna sida är det endast MyShape produkter som finns att köpa! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Anpassa din träning efter dina egna förutsättningar med MyShape produkter! Varumärket MyShape har en rad olika träningsredskap, men det som satt detta märke på kartan är deras träningsband och gummiband. Banden är tillverkade i slitstark latex som dessutom är 100 procent naturlig, är enkla att använda samt behändiga att ta med sig. Dessutom finns banden i olika motstånd, ju tunnare band desto mindre motstånd helt enkelt. Det gör att olika träningsband lämpar sig för olika träningsformer. De tunnare gummibanden är till exempel perfekta när du vill träna styrketräning, utöva stretching eller behöver ha vid rehabilitering då de som nämnt ger lättare motstånd. De tjocka banden är mer lämpade för dig som vill utöva tyngre träning – så varför inte köpa ett 4-pack innehållandes MyShapes alla fyra olika motstånd?

Så fungerar Fyndiq! Vi på Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här hos kan du därför fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Det betyder också att när du beställer fler än en produkt så är chansen stor att dessa kommer att skickas från olika butiker – vilket i sin tur innebär att de kommer att levereras i flera olika paket vid kanske olika tillfällen. Men kom ihåg det bästa av allt, oavsett hur många produkter du än beställer så är frakten alltid fri.