Alltid 9 kr frakt

Snabba leveranser

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Renare golv med dammsugare från Nilfisk! Vill du ha ett rent hem? Det får du om du köper en Nilfisk dammsugare, vilket du kan göra här hos oss på Fyndiq. Och om du redan har en dammsugare från Nilfisk kan du komplettera din dammsugare genom att köpa Nilfisk reservdelar eller dammsugarpåsar hos oss. Vi på Fyndiq vill att alla ska ha möjlighet att köpa bra dammsugare med allt vad det innebär, därför har vi låga priser. Passa på att köpa en billig dammsugare eller dammsugarpåsar från Nilfisk via oss på Fyndiq.

Tips för ett lyckat köp! Läs gärna produktbeskrivningen innan du klickar på köp, så att du inte köper hem någonting som du egentligen inte vill ha. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Proffs på städutrustning sen 1900-talet Nilfisk är ett svenskt företag som har sålt professionell städutrustning sedan tidigt på 1900-talet. Detta är med andra ord ett företag som har lång erfarenhet av städprodukter och du kan säkert beställa från deras sortiment. Köper du dessutom via oss på Fyndiq får du ett lågt pris, vilket gör att du kan köpa med dig lite extra dammsugarpåsar. Bor du litet? Då rekommenderas den populära Nilfisk Handy 2-in-1, en dammsugare som inte tar mycket plats men raderar all smuts som samlas på golvet. Om detta inte passar finns även Nilfisk Elite Energy Comfort som kommer i flera olika färger!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.