Alltid 9 kr frakt

Snabba leveranser

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda billiga Nivea produkter online!

Naturligt och skonsamt för huden! Märket Nivea är känt för att ha prisvärda produkter som är inspirerade av naturen och i harmoni med huden. Vill du ha riktigt skonsamma produkter som hjälper till att framhäva din naturliga skönhet, bör du alltså satsa på Niveas produkter! Vi på Fyndiq har samlat ett stort utbud av billiga produkter från märket Nivea och hoppas att du kommer att hitta något bra för huden. Välj mellan ögonskugga, mineralsmink, foundation och ansiktsmask!

Tips för ett lyckat köp! Passa på att fynda fler produkter hos oss. Betala alltid samma frakt, oavsett hur mycket du shoppar loss för! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende. Observera dock att plomberade varor inte inkluderas i ångerrätten på Fyndiq om plomberingen är bruten.

Smink för alla hudtyper! När du handlar från Nivea behöver du inte tänka så mycket på vilken hudtyp du har. De flesta produkter passar till alla hudtyper. Dessutom har många av produkterna framställts speciellt till de som har känslig hud. Ett exempel är Nivea Pure & Natural Foundation, som ger en jämn finish och perfekt täckning av hudens alla blemmor! Du som inte nöjer dig med att täcka plitor på huden, utan vill behandla dem, kan köpa Nivea Refining Peel Off Mask. Ansiktsmasken rengör porerna på djupet och lämnar huden matt i flera timmar!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.