Fri frakt

3-5 arbetsdagar leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljon produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Kundtjänst

hej vad kan vi hjälpa till med?

Vanliga frågor & svar

Jag vill ångra eller reklamera mitt köp!

Jag saknar min produkt!

- Vi har öppet måndag - fredag 08.00 - 20.00
röda dagar och helgdagar 10.00 - 16.00

Spela musik så att alla hör! Det australienska företaget Nyne är känt för sina olika produkter för ljuduppspelning. De riktar sig till alla som vill ha den bästa ljudupplevelsen och som även vill kunna dela den med andra. För bra musik vill väl alla kunna njuta av? Vi på Fyndiq har samlat ett stort utbud av billiga produkter från märket Nyne, så att alla våra kunder ska kunna pumpa upp volymen. Välj mellan en rad olika typer av högtalare! Skynda att fynda online hos oss!

Tips för ett lyckat köp! Vill du kunna lyssna på musik utan att alla andra hör? Då bör du leta dig fram till vårt stora utbud av olika hörlurar och headsets! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Sladdlöst lyssnande med Bluetooth-högtalare! Alla högtalare från Nyne är Bluetooth-högtalare, vilket innebär att du inte behöver koppla några enheter till högtalaren för att spela musik ur den! Alla högtalare är även lite mer robusta än vanliga portabla högtalare och funkar därför perfekt för dig som vill kunna ta med högtalaren överallt, utan att kompromissa med ljudets kvalitet. Med ett hölje som tål fukt och en kabinhake som du kan haka fast i till exempel en ryggsäck, blir dessa högtalare perfekta för dig som ska ut och campa! Välj det som passar dig och din livsstil bäst.

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.