Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Kundtjänst

hej vad kan vi hjälpa till med?

Vanliga frågor & svar

Jag vill ångra eller reklamera mitt köp!

Jag saknar min produkt!

om du inte hittar svaret ovan

Ring oss på 0771-70 70 00

Vi har öppet måndag - fredag 08.00-20.00
röda dagar och helgdagar 10.00-16.00

Avdelningar

Fynda billiga Olay produkter online!

Ta hand om ditt ansikte med de bästa produkterna! Företaget Olay kan allt om huden, och framförallt hyn i ansiktet. De har offrat många år för att hitta de bästa sätten att ta fram det vackra i alla kvinnors ansikten. Hos oss på Fyndiq har vi samlat ett stort utbud av billiga produkter, så att alla våra kunder ska kunna få en perfekt hud. Välj mellan ansiktskrämer, rengöring och smink. Välkommen att fynda online hos oss!

Tips för ett lyckat köp! Letar du efter hudvårdsprodukter för övriga kroppen? Det har vi också här på Fyndiq! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende. Observera dock att plomberade varor inte inkluderas i ångerrätten på Fyndiq om plomberingen är bruten.

Förnya, sminka och rengör! I Olays utbud här hos oss på Fyndiq kan du hitta det mesta för ansiktet. Du som vill ha den perfekta sminkborttagningen bör satsa på OLAY Gentle Cleanser Conditioning Cleansing Milk. Den tar bort orenheter och make-up i ansiktet, samtidigt som den är mjukgörande och mild för huden. Den här rengöringskrämen passar alla hudtyper! Du som istället vill ha en eyeliner som markerar ögonen och sitter som en smäck hela dagen, bör testa Olay Eyeliner # Forest Green. Känner du att huden börjar bli lite trött och att ytan behöver förnyas så kan du göra det med nattkrämen Regenerist Night Renew Elixir by OLAY som verkar medan du sover!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.