Alltid 9 kr frakt

Snabba leveranser

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Surfinspirerat mode från O'Neill! Surfshorts, bikini och tank linnen är bara några av de snygga kläder som klädmärket O'Neill erbjuder! Här hittar du mängder av surfkläder för stranden, allt för att få den där eftertraktade looken som så många vill ha. Vi på Fyndiq förstår vikten av att känna sig snygg på stranden och erbjuder därför mängder av strandkläder för den stilmedvetne. Att ni dessutom hittar dessa snygga bikinis och badkläder billigt är bara ytterligare ett plus i kanten. Kom in och fynda allt vad du vill ha till strandhänget!

Tips för ett lyckat köp! Här finns allt från t-shirts till bikinis så passa på att shoppa för strandfesten, finns för både honom och henne. Här finns också vindjackor och mössor för den som riskerar att frysa under den sena timmen på dygnet. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Alltid snygg på stranden! O'Neill ger oss kläder som är inspirerade av det surfintresse som klädmärket härstammar ifrån. 1952 öppnades den första surfbutiken i ett garage av ingen mindre än surfaren Jack O'Neill, och ur det garaget växte sedan butiken till ett helt klädimperium. Om du handlar surfkläder från O'Neill kan du vara säker på att stranden blir en plats där du mår bra, och om du handlar från oss på Fyndiq kommer du ha pengar över till flera glassar att äta i solen.

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.