Fri frakt

3-5 arbetsdagar leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljon produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Barnkläder av fin kvalitet från Oskar & Ellen! Det är kul att köpa barnleksaker på nätet, speciellt om du handlar från Oskar & Ellen. Oskar & Ellen är ett svenskt familjeföretag som säljer mängder av leksaker - allt från luciakrona till hangar med flygplan. Alla deras leksaker är mjuka, vilket gör att dina barn kan leka utan minsta oro för skada. Och självklart kan du köpa leksaker från Oskar & Ellen hos oss på Fyndiq, lite billigare än hos andra. Passa på att redan idag handla hem det du tror ditt barn kommer att uppskatta mest. Du kommer inte att ångra dig.

Tips för ett lyckat köp! Sängpåse från Oskar & Ellen är mycket populärt så passa på att köpa hem den innan den tar slut. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Varumärkets namn har samma namn som skaparens barn! Det är någonting speciellt med familjeföretag, speciellt om det är ett bolag som Oskar & Ellen, eftersom det så tydligt finns mycket kärlek i bolaget. Märket grundades 2000 och är döpt efter skaparens barn. Deras tanke har alltid varit att nå ut med lärande i leken och det syns verkligen i deras leksaker. Klicka hem de leksaker du vill ha och se fram emot att få ett hem fullt av lek och liv med roliga leksaker.

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.