Alltid 9 kr frakt

Snabba leveranser

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Alla älskar vi smycken! Uttrycket om att diamanter är en kvinnas bästa vän känner alla till, och det är kanske inte så konstigt det blivit ett så otroligt berömt citat. Det ligger helt enkelt någon sanning i det, för smycken får många kvinnor världen över att känna sig riktigt fina. Det är med andra ord ingen slump att man kan hitta massor av Pandora berlocker här hos oss på Fyndiq! Pandoras fina smycken är otroligt populära och ju fler berlocker du har, desto finare Pandora armband och halsband får du. Så klicka dig runt och se vilka billiga och fina berlocker från Pandora som blir dina favoriter!

Tips för ett lyckat köp! Ofta hittar man många favoriter och det kan vara svårt att bestämma sig. Så varför inte klicka hem lite olika? Det är alltid kul att variera sig! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Snygga accessoarer gör mycket! Snygga accessoarer är något som allt som oftast får agera pricken över i:et på en outfit. Det spelar nämligen nästan ingen roll hur fina kläder du har, utan smycke så blir det helt enkelt inte samma sak. Men idag är det din turdag, eftersom du hittat till en Pandora smycken återförsäljare, så det är bara att klicka hem en berlock, eller flera, så att du verkligen kan känna dig fin till 110 %!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.