Alltid 9 kr frakt

Snabba leveranser

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda Paul Mitchell!

Billiga Paul Mitchell hårprodukter! Passa på att hitta billiga hårprodukter från det professionella märket Paul Mitchell här online hos oss på Fyndiq. Paul Mitchell är märket med en spännande historia. Det hela började när frisören Paul Mitchell ville förenkla vardagen för både andra frisörer och sina kunder, genom att skapa hårprodukter och hårvård som alltid levererar utan att krångliga till det. Tiden då det bara går att uppnå känslan av vård från en frisör på en salong, och ingen annanstans är sedan länge förbi. Idag kan vem som helst lyckas med det professionella resultatet, även du där hemma. Det kan vi tacka bland annat Paul Mitchell för.

Ett friskt, stålande hår! Med produkter som Smoothing Serum och mängder av produkter med egenskaper som Color Protect, Volumizing och Moisture kommer du att kunna hitta en lösning för de skick som just ditt hår befinner sig i. Är det platt hår som är problemet så kommer de produkter som lovar att ge volym kunna förvandla ditt hår till just det som du drömt om. Passa på att fynda billiga hårprodukter från Paul Mitchell och gör dig redo för förvandlingen.

Varför Paul Mitchell? Hos Paul Mitchell har man redan från grundandet haft policyn att inga av märkets produkter ska testats på djur. Man värnar också om miljön och den jord vi lever på. Med det stränga miljötänkandet som än idag genomsyrar hela företaget, är man ett föredöme för andra företag när det gäller att ta ansvar för natur och miljö. Ett strålande hår behöver inte betyda ett dåligt samvete för naturen. Det går att göra skillnad men ändå ta hand om sig själv med ett friskt och välmående hår.

Fyndiq vill alltid att du ska kunna känna dig nöjd med dina beställda varor och att du som kund ska kunna hitta det som du söker. När det gäller hårvård så handlar det ofta om att hitta sina egna favoriter som passar till ens personliga hårtyp. Med ett av Sveriges största sortiment hoppas vi att du ska kunna hitta rätt. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst support@fyndiq.se så hjälper vi dig med ditt ärende. Observera dock att bl.a. kosmetiska produkter (inklusive hår- och hudvårdsprodukter och parfymer) inte inkluderas i ångerrätten på Fyndiq.

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.