Fri frakt

3-5 arbetsdagar leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljon produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Kundtjänst

hej vad kan vi hjälpa till med?

Vanliga frågor & svar

Jag vill ångra eller reklamera mitt köp!

Jag saknar min produkt!

- Vi har öppet måndag - fredag 08.00 - 20.00
röda dagar och helgdagar 10.00 - 16.00

Avdelningar
Expressleverans

Fynda Pearls For Girls billigt online!

Köp vackra smycken från Pearls For Girls! Söker du någonting extraordinärt? En accessoar som sticker ut? Som gör dig vacker, snygg och unik? Då är Pearls For Girls ett alternativt för dig. De har nämligen mängder av fina smycken med allt från ringar till halsband, och du kommer garanterat hitta någonting du gillar i deras utbud. Passa på att fynda från Pearls For Girls hos oss på Fyndiq. Vi säljer flera av deras smycken lite billigare, men fortfarande med samma kvalitet som om du handlade direkt hos dem. Välkommen att fynda!

Tips för ett lyckat köp! Här hos oss på Fyndiq är frakten densamma oavsett hur mycket du handlar. Därför kan det vara smart att köpa flera smycken på en gång. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Svenska smycken till ett bra pris! Pearls For Girls är ett svenskt märke som startades 2005 av Ulrika Fosshagen, och sedan dess har hennes smycken blivit allt populärare med försäljning över hela Europa. Vad som utmärker Pearls For Girls är, precis som namnet avslöjar, de fantastiska pärlorna och deras unika design. Det är smart att köpa smycken online, eftersom det vanligtvis ger en bra överblick av utbudet. Och om du dessutom handlar hos oss på Fyndiq får du ett lägre pris. Passa på att handla från Pearls For Girls på nätet redan idag, du kommer inte att ångra dig!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.