820 780 produkter från 1 741 butiker!
1 452 800 unika kunder!
1 570 varumärken!
Kundtjänst

Fynda billiga Peter Thomas Roth produkter online!

Bästa hudvården för ansiktet från Peter Thomas Roth! Peter Thomas Roth är märket som förändrade sättet som man tidigare arbetade med hudvård. I märkets sortiment finns behandlande produkter som erbjuder lösningar för alla typer av hudvårdsbehov. Märket använder sig av den senaste tekniken och de mest effektiva ingredienserna. Allt för att ge användarna det absolut bästa resultatet! Vi på Fyndiq har samlat ett stort utbud av billiga produkter från Peter Thomas Roth och hoppas på att du ska hitta något som gör din hud helt strålande och vacker! Välkommen att fynda!

Tips för ett lyckat köp! Läs gärna produkternas beskrivning för att hitta just den produkt som passar dig bäst! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende. Observera dock att plomberade varor inte inkluderas i ångerrätten på Fyndiq om plomberingen är bruten.

För en vacker hud med massor av lyster! Alla produkter från Peter Thomas Roth är behandlande och används för olika ändamål. Är du exempelvis ute efter ett serum som ger huden lyster och återuppbygger dess fyllighet bör du satsa på Peter Thomas Roth Neuroliquid Serum. Vill du istället ha en produkt som reducerar rynkor och fina linjer, kan Peter Thomas Roth Retinol Fusion PM passa bättre! Förutom produkter för ansiktet och huden, hittar du dessutom balsam och duschkräm från märket här hos oss!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 49 kr i frakt.