Alltid 9 kr frakt

1-5 arbetsdagar leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Snyggare hår med hårvård från Philip B! Har du tagit dig till datorn, surfplattan eller mobilen för att köpa schampo på nätet? Då är du varmt välkommen att spana in ett märke som kan sin hårvård, nämligen Philip B. Om du dessutom väljer Philip B via oss på Fyndiq kan du köpa hem dessa extraordinära hårvårdsprodukter till ett lågt pris. Vi har billigt Philip B schampo, balsam, inpackning, hårspray och allt vad du kan behöva för att få ditt drömhår. Plocka hem det du önskar och du kommer inte att ångra dig.

Tips för ett lyckat köp! Philip B Shea Butter är mycket omtyckt och rekommenderas till dig som söker ett hår schampo som skyddar och stärker ditt hår. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende. Observera dock att plomberade varor inte inkluderas i ångerrätten på Fyndiq om plomberingen är bruten.

Allt du behöver kan du hitta hos Philip B! Schampo och balsam för vardagstvättarna, en Philip B inpackning för att vårda ditt hår, ett hårspray när det nalkas fest och Philip B vax för att hålla håret på plats. Allt du behöver finns i Philip Bs stora utbud av hårprodukter — och vi på Fyndiq är mer än glada över att kunna erbjuda dig dessa produkter. Lågt pris, hög kvalitet samt bra leveransvillkor. Blir det bättre än så? Knappast. Välkommen att fynda!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.