Alltid 9 kr frakt

Snabba leveranser

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda Philips billigt online!

Philips i din vardag! Vi använder allt mer elektroniska prylar i vår vardag, och användandet utökas också ju fler och ju bättre produkter det finns, och en av marknadens ledande aktörer när det kommer till det här med elektroniska prylar är Philips! Om du nu var ute efter någonting från Philips till ett bra pris så har du kommit helt rätt när du kom till Fyndiq. Här hittar du fynd från hela nätet samlat på en och samma plats, med låga priser och ett stort utbud! Ytterligare en anledning att shoppa här är att det är en väldigt låg fraktkostnad, hur mycket du än beställer!

Tips för ett lyckat köp! Produkter från Philips är hållbara, med en god kvalité och lång livslängd. Så det du köper kommer du ha glädje av länge. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Allt från rakapparater till dammsugare! Philips har funnits med ett bra tag, ända sedan 1891 faktiskt, då de började tillverka glödlampor i Nederländerna. I dag är Philips en av världens absolut största elektroniktillverkare, och antalet produkter de har bara växer hela tiden! De är kända för sina trimmers, rakapparater och epilatorer, men de tillverkar också mycket som har med ljud och musik att göra, för att inte glömma alla hushållsartiklar de gör! Från köket till badrummet och vidare runt i hemmet, i varje rum och vrå finns det flera produkter från Philips som skulle passa alldeles utmärkt där.

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.