Alltid 9 kr frakt

Snabba leveranser

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Bästa sättet att få bort pormaskar! Vi alla har det, och det kan kännas ganska hopplöst stundtals när man står där framför spegeln och synar dem. Porerna. De där eländiga sakerna vi har i huden som så lätt samlar på sig orenheter och smuts och ger oss en hel massa osnygga pormaskar vi inte alls vill ha. Men det går att bli av med dem! Vi på Fyndiq har samlat ihop ett stort utbud av billiga Pilaten ansiktsmasker som är kända för sin förmåga att få bort pormaskar, så nu kan du också få en vacker hy utan att bli ruinerad på köpet!

Tips för ett lyckat köp! Använd Pilaten ansiktsmask 2 gånger i veckan, köp på dig ett gäng så du alltid har en hemma. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende. Observera dock att kosmetiska produkter (inklusive hår- och hudvårdsprodukter och parfymer) inte inkluderas i ångerrätten på Fyndiq.

Aldrig mer pormaskar på näsan! Hyn är den centrala delen av vårt ansikte, och det är viktigt att hålla den ren. Men tyvärr har pormaskarna placerat sig mitt i ansiktet, oftast på näsan, och för att få bort dem behöver man en riktigt bra ansiktsmask för pormaskar, vilket Pilaten erbjuder. Pilaten blackhead mask är en peel off mask som du applicerar i ansiktet och låter torka, för att sedan dra bort. Då dras orenheter som smuts, pormaskar och döda hudceller också bort, och du får ett strålande rent ansikte!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.