Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Kundtjänst

hej vad kan vi hjälpa till med?

Vanliga frågor & svar

Jag vill ångra eller reklamera mitt köp!

Jag saknar min produkt!

om du inte hittar svaret ovan

Ring oss på 0771-70 70 00

Vi har öppet måndag - fredag 08.00-20.00
röda dagar och helgdagar 10.00-16.00

Fynda Pinkoholic billigt på nätet!

Fyndiqs favoriter

T-shirt i favoritfärgen! Alla har vi en favoritfärg som vi dras till vare sig det handlar om kläder eller mobilskal. En färg som är populär bland många är rosa! Så hos oss på Fyndiq hittar du det coola märket Pinkoholic som, precis som namnet antyder, älskar rosa! Pinkoholic t-shirts, linnen, bikini, byxor, keps… Vad du än vill ha så kan du få det i en snygg, rosa färg och dessutom till ett riktigt billigt pris! För vem har egentligen sagt att man måste betala massor av pengar för att känna sig fin?

Tips för ett lyckat köp! Hur snyggt rosa än är så kanske man inte alltid vill ha en helt rosa outfit. Ett tips är att klicka runt på vår hemsida för att hitta plagg att matcha dina nya kläder med! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Betydelsefull färg på dina kläder! Att ha rosa som favoritfärg är inget ovanligt, och det är inte så konstigt! Det är en mjuk och vacker färg som står för vänskap och kärlek och helt klart något som man vill bli förknippad med. Det är med andra ord ingen slump att Pinkoholic har valt en sådan bra färg på sitt utbud. För rosa står för glädje och gemenskap, precis sådant som man uppskattar att ha i livet, bland nära och kära såväl som på Pinkoholic träningskläder mm!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.