Alltid 9 kr frakt

Snabba leveranser

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Handla billiga Pixie Design produkter online hos Fyndiq! Ska du ställa till med fest, bjuda över lite kompisar eller bara lyxa till det en vardag? Då kan det vara trevligt att duka upp bordet lite festligare med fina servetter och andra snygga engångsartiklar. Det är just precis vad du finner hos märket Pixie Design! Här finns massor av spännande produkter i form av designerservetter och andra vackra engångsartiklar som är perfekta att använda både till vardags och fest. Så kolla igenom vårt breda utbud av Pixie Design produkter och välj just de artiklar du vill ha och behöver. Välkommen att fynda!

Tips för ett lyckat köp! Använd vår enkla filtreringsfunktion för att sortera produkterna så som du själv vill se dem. Du kan välja både prisklass och produkttyp till exempel! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende. Observera dock att plomberade varor inte inkluderas i ångerrätten på Fyndiq om plomberingen är bruten.

Massor av Pixie Design produkter att välja på! Vid festliga tillfällen är det alltid roligt att göra det lilla extra i pyntväg och med Pixie Design produkter går detta både snabbt och enkelt. Vad sägs om Pixie Design servetter med blomstermotiv mot vit bakgrund? Eller om du vill vara lite mer modern i tonen kanske ett gäng svarta servetter med blommorna monstera och hibiskus på i 40-pack? Kolla igenom vårt breda sortiment och välj ut just precis de Pixie Design produkter som passar din stil!

Så fungerar Fyndiq Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du beställer är det alltid billig frakt.