776 140 produkter från 1 732 butiker!
1 425 900 unika kunder!
1 586 varumärken!
Kundtjänst

Fynda billiga kläder från Pulz på nätet!

Fyndiqs favoriter

De ultimata jeansen från Pulz! Pulz Jeans är ett varumärke från Danmark vars fokus ligger på att göra de allra snyggaste jeansen för tjejer. Dessutom gör de andra kläder för att komplettera jeansen, och det finns massor av snygga toppar, härligt luftiga eller kanske tighta Pulz byxor eller varför inte en snygg och bekväm klänning. Här hos Fyndiq hittar du ett stort utbud av kläder från Pulz online till det allra bästa priset! Det är bara att välja och vraka, och fraktkostnaden blir inte högre oavsett hur många snygga plagg du köper!

Tips för ett lyckat köp! Deras Jeans gör snygga, tidlösa kläder som passar i många sammanhang, se till att du har rätt storlek i varukorgen när du beställer. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Jeans, ett klassiskt plagg! Jeansen har gått från att vara någonting som enbart bönder och cowboys hade till att vara ett högst moderiktigt plagg, det finns nästan ingen som inte har ett par blåa jeans i sin garderob numera, och de finns i massor av utföranden. Pulz Jeans siktar på att göra snygga, feminina jeans i flera olika utföranden som ska passa den som älskar att ha på sig ett par smickrande, snygga jeans. Simpelt, tidlöst och coolt är deras värdeord, och det går igen i de andra plaggen de gör, det syns tydligt vilket fokus de har när de skapar sina kläder.

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 49 kr i frakt.