Alltid 9 kr frakt

Snabba leveranser

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda billiga Puma skor & kläder!

Fynda Puma som levererat i över 60 år! Det var 1948 som det startade. Företaget som kom att bli ett av världens största sportmärkensföretag. Grundaren hette Rudolf Dassler, och från början handlade allt om skor. Men tiderna förändras — och även om Puma fortfarande tar fram fantastiska skor, så erbjuder de numera så mycket mer. Vi på Fyndiq har samlat våra Pumafavoriter, och som alltid kan du klicka hem det du gillar bäst till ett billigare pris.

Tips för ett lyckat köp! Se till så att du kollat igenom hela utbudet innan du går till varukorgen! Visserligen är vår frakt inte dyr, men det är ändå smidigast att beställa mer än ett par åt gången om man vill. Innan du går till kassan, dubbelkolla även så att storleken är på de produkter du valt att beställa hem. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Ta fram din inre puma! Puma erbjuder allt från toppar, väskor, skärp och jackor! Det finns verkligen någonting för alla. Och du, har du tänkt på uttrycket att vara en puma ? Det kommer sig knappast av en slump — det är näst intill omöjligt att inte vara snygg i Puma kläder. Det spelar ingen roll om du har Puma skor, väskor eller kläder — du blir per automatik ditt snyggaste jag!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.