Alltid 9 kr frakt

Snabba leveranser

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Ta hand om din teknik! Vi ska värna och ta hand om sådant som vi anser är av stor vikt för oss. Och då tekniken bara får större och större betydelse i våra liv är det av stor vikt att vi tar hand om våra telefoner och surfplattor på bästa möjliga sätt. Med märket Qubits får du inte bara ett skydd utan även produkter med snygg design som underlättar användandet av din teknikpryl. Här på Fyndiq har vi samlat ett stort utbud av billiga Qubits flipfodral, plånboksfodral och smidiga fodral med ställ som underlättar när du är på resande fot och vill ha extra komfort. Att handla fodral online är kanon om du vill finna bra priser och härligt utbud!

Tips för ett lyckat köp! Då det inte blir några extra fraktkostnader om du köper fler produkter så kan du vid beslutsångest lägga ner mängder av olika tillbehör från Qubits. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Qubits — för snyggare och tryggare teknikprylar! Det är en självklarhet att vi nu ska använda tillbehör till våra surfplattor och mobiltelefoner. Men i ett hav som svämmar över av snygga tillbehör är det inte alltid det enklaste att hitta rätt. Med fodral från Qubits vet du att du alltid får bra kvalitet, så vad du behöver göra är att se till att gå på känsla och välja ett tillbehör som faller dig i smaken.

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.