Alltid 9 kr frakt

Snabba leveranser

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!
Kundbetyg

Fynda Revlon smink m.m!

Revlon skönhetsprodukter! Det amerikanska kosmetikaföretaget Revlon startades så tidigt som 1932. Detta fantastiska varumärke tog sig snabbt upp i toppen av världens mest populära och använda märken inom just skönhet. Revlon är känt för sitt rika utbud av såväl kvalitetssmink, hårvård, dofter samt nagellack i alla tänkbara färger med storsäljare som Revlon nutri color och Revlon färgbomb. Helt enkelt ett skönhetsfokuserat företag som har något för precis alla. Här hos oss på Fyndiq hittar du alltid produkter från Revlon billigt!

Varför Revlon? Förutom alla självklara fördelar med Revlon som vi nämnt ovan så stöder de dessutom, via sina ambassadörer, talespersoner och Revlon Cares , cancerforskningen. Genom att skänka pengar och sprida medvetenhet och kunskap om cancer runt om i världen bidrar Revlon till, inte bara vår skönhet, utan även till vår hälsa. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst support@fyndiq.se så hjälper vi dig med ditt ärende. Observera dock att bl.a. kosmetiska produkter (inklusive hår- och hudvårdsprodukter och parfymer) inte inkluderas i ångerrätten på Fyndiq.

Skönhetsprodukter när de är som bäst! Det bästa med ett märke som Revlon är att man kan handla i princip alla sina skönhetsprodukter från ett och samma märke. Att ha ett varumärke som man litar på är guld värt, inte minst när det kommer till hud- och hårvård. Har man känslig hud eller en hårkvalitet som lätt blir sliten är det extra viktigt att man tar hand om dessa med rätt produkter. Revlons stora kundkrets samt många årtionden i branschen, vittnar om att detta är ett varumärke att lita på, oavsett om det är huden som ska vårdas eller sminkas eller om det är naglarna som ska få en ny färg.

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.