Fri frakt

3-5 arbetsdagar leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljon produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda billiga skal från Rock på nätet!

Rockar du stilen med mobilen? Om inte är det dags att göra det, och Rock är verkligen rätt märke att använda sig av, eftersom de har skal till flera olika modeller som kommer i mängder av härliga färger. Oavsett om du har en mobil eller surfplatta finns det skal här som passar! Vi på Fyndiq är glada över att kunna erbjuda skal så som Rock läderfodral till iPhone 5, Rock strand mobilväska, Rock skal HTC Wildfire S med mera till ett billigare pris och vi tror att du garanterat kommer hitta någonting du gillar till din telefon!

Tips för ett lyckat köp! Kika in Skin iPhone 4 Rock waterproof nu till vintern, den skyddar mot till exempel snö! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Praktiskt och snyggt, bästa kombinationen! Att vara säker om sin telefon och surfplatta är självklart viktigt, och som tur är behöver det inte betyda att telefonen inte kan vara snygg. Med skal från Rock är det snarare tvärtom och du kan enkelt piffa din mobil med allt från glitter till läderskal. Att de erbjuder en sådan stor variation är självklart också någonting som gör det roligare att skydda telefonen, det gör ju att du kan välja skal efter humör. Sen får vi inte glömma att vi på Fyndiq har ett billigare pris på dessa skal, och du kan säkerligen klicka hem flera stycken utan att plånboken skriker.

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.