852 420 produkter från 1 746 butiker!
1 452 800 unika kunder!
1 574 varumärken!
Kundtjänst

Fynda billiga Rodial produkter online!

Exklusiva Rodial produkter att fynda på Fyndiq! Lyxmärket Rodial har en erkänd kvalitetsstämpel och säljs på de allra finaste varuhusen runt om i världen. Nu kan även vi på Fyndiq erbjuda billiga Rodial produkter för de som vill unna sin hud något av det bästa som finns på marknaden. Vi har ett stort utbud av Rodial produkter med fokus på hudvård som du kan välja och vraka bland. Här finner du olika serum, cleansing balm, produkter för att minska pigmentering och cremer som reducerar rynkor och jämnar ut – inte bara för ansikte men även för kroppen. Allt för den medvetna och stilsäkra kvinnan.

Tips för ett lyckat köp! Vill du ha en allt-i-ett-produkt i handväskan? Prova kultprodukten Glam Balm Multi, den har massor av användningsområden. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende. Observera dock att plomberade varor inte inkluderas i ångerrätten på Fyndiq om plomberingen är bruten.

Effektiva hudvårdsprodukter! Med produkter som säljs på både Harrods, Harvey Nichols och Fenwick är Rodial vida erkänt som ett lyxvarumärke. Därför är det fantastiskt att man nu kan köpa de effektiva ansiktsserierna och kroppsprodukterna på internet, här på Fyndiq! Vare sig du vill minska hudbristningar, släta och jämna ut huden, reducera rynkor eller celluliter har du hittat rätt. Skippa kosmetisk kirurgi och drastiska ingrepp för att i stället lita till noga utvalda hudvårdsprodukter – från Rodial. Välkommen att fynda online redan idag!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 49 kr i frakt.