Alltid 9 kr frakt

Snabba leveranser

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!
Avdelningar
Sista exet

Kom i bra shape med Röhnisch! Aldrig förr har träningstrenden varit så stor, och det är fantastiskt att se hur allt fler tar sig an en mer hälsosam livsstil. Som alla vet kommer träning med en hel del svett och då gäller det att ha rätt träningskläder. Vi på Fyndiq är glada och stolta över att kunna presentera ett stort utbud av träningskläder från Röhnisch. Och oavsett om du handlar en Röhnisch jacka eller ett par Röhnisch tights hos oss kan vi garantera att du hittar dessa till ett billigare pris, samtidigt som de är av samma kvalitet.

Tips för ett lyckat köp! Man kan aldrig få för mycket träningstoppar, passa på att klicka hem fler om du hittar någonting du gillar så de inte tar slut! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Från träningskläder till höst- och vinterjackor! Det var 1945 som Helmut Röhnisch grundade klädmärket, efter han blivit berömd för sin prestation som första svenska mästaren i gymnastik. Även hans fru Helena var gymnast och detta ledda att de tillsammans utvecklade företaget med fokus på försäljning av gymnastikredskap och gymnastikkläder. På 80-talet började företaget att specialisera sig på aerobics- och träningskläder, och Röhnisch sportswear var de första som lanserade en kollektion i materialet microfiber. Eftersom försäljningen sedan start gått strålande har Röhnisch växt sig större och numera gör de till och med skor, badkläder och jackor. Vi på Fyndiq är glada att kunna leverera allt detta till ett billigare pris, och välkomnar dig att kika in vårt stora utbud.

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.