Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Kundtjänst

hej vad kan vi hjälpa till med?

Vanliga frågor & svar

Jag vill ångra eller reklamera mitt köp!

Jag saknar min produkt!

om du inte hittar svaret ovan

Ring oss på 0771-70 70 00

Vi har öppet måndag - fredag 08.00-20.00
röda dagar och helgdagar 10.00-16.00

Avdelningar
Färg
Pris

Fynda Ronneby Bruk billigt på nätet!

Kvalitet från Ronneby Bruk! Är du den som vill ha god kvalitet i köket, men till ett bra pris? Då har du kommit helt rätt. På Fyndiq hittar du ett brett utbud av allt från en Ronneby Bruk stekpanna till kastruller i en massa olika utföranden till riktigt låga priser! Du kan beställa hem flera gjutjärnspannor utan att fundera över någon dyr frakt, hur mycket du än beställer är fraktkostnaden alltid låg. Så passa på att skaffa det allra bästa till ditt kök, smidigt och enkelt genom att beställa här!

Tips för ett lyckat köp! En favorit i sortimentet är de fina plättpannorna, så passa på att köpa hem en och revolutionera söndagsfrukostarna! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

En Ronneby Bruk wok, för bästa resultat! De senaste åren har det dykt upp allt fler versioner av beläggningar och material på stekpannor, men det finns ändå ingenting som slår gjutjärn. En Ronneby Bruk grillpan i gjutjärn håller temperaturen bra, ger en oerhört fin stekyta och lämpar sig till det mesta inom matlagning! Och hållbarheten ska vi inte ens börja tala om, för sköter du om din stekpanna kan den hålla längre än vad du gör och gå i arv till dina barn! Så en gjutjärnspanna, en gryta eller en kastrull i gjutjärn är verkligen en investering för livet. Hitta de pannor och grytor som passar dina matlagningsbehov och beställ hem redan idag!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.