Alltid 9 kr frakt

Snabba leveranser

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Köp billiga Saddler produkter online hos oss på Fyndiq! Låter högkvalitativa produkter i äkta läder som något lockande? Det gör det för oss på Fyndiq. Vi gillar att få den där exklusiva känslan till ett billigt pris! Vårt breda sortiment av Saddler produkter innehåller allt från portföljer, datorfodral och mobilfodral till necessärer och plånböcker. I stort sett allt man kan tänka sig i läderväg! Brunt, svart eller färgglatt? Vad du än föredrar för stil på dina accessoarer så har Saddler något att erbjuda. Välkommen att fynda något moderiktigt bland våra snygga produkter!

Tips för ett lyckat köp! Läder kan behöva ett visst underhåll som läderbalsam, kräm eller olja för att hålla sig slitstarkt och följsamt. Här på Fyndiq erbjuder vi även detta, så att du kan ta hand om dina prylar ordentligt. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Äkta läder som varar i åratal! Fördelarna med äkta läder stavas kvalitet och hållbarhet. Ett rätt skött läder håller länge och blir oftast vackrare med tiden när det slits. Bli gammal tillsammans med dina Saddler produkter. Skaffa ett rejält läderbälte för en gångs skull, ett som inte spricker bara för att magen råkar växa lite. Saddler produkter kan du ha i många år — när ålderskrämporna kommer är det lädret som består. Ta en titt på alla praktiska accessoarer, vi på Fyndiq lovar att du hittar något du behöver!

Så fungerar Fyndiq Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket.