680 610 produkter från 1 740 butiker!
1 452 800 unika kunder!
1 567 varumärken!
Kundtjänst
Avdelningar
Sista exet

Fynda billig Sagen Vintage Design här!

Vackra vintage servetter till decoupage! Att inreda och göra saker vackra är det många som tycker om, och det är något som blir så mycket enklare när man har fina motiv att jobba med! Här på Fyndiq hittar du det bästa inom vintage servetter för decoupage, nämligen vackra servetter från varumärken Sagen Vintage Design! Vi har samlat ihop ett stort utbud av fina decoupage servetter från Sagen Vintage till ett riktigt bra pris, för vi tycker att alla ska ha råd att köpa Sagen servetter oavsett storlek på plånboken.

Tips för ett lyckat köp! Använd din fantasi! Det kanske finns någon bortglömd pryl i ditt hem som kan få nytt liv med några Sagen servetter? Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Hur funkar decoupage egentligen? Decoupage är en gammal teknik som på nytt fått sig ett uppsving när det kommer till vintage inredning, och det går helt enkelt till så att man använder decoupage servetter med fina motiv som man med hjälp av speciella lack fäster på någonting, och på det sättet för man över motivet från servetten till objektet. Till exempel kan man göra det på tallrikar, krukor, muggar eller nästan vad som helst. Med servetter från Sagen Vintage Design är det enkelt med decoupage! Det kan krävas lite övning för att lära sig men när man väl kan blir det enkelt att dekorera med decoupage servetter.

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 49 kr i frakt.