Alltid 9 kr frakt

Snabba leveranser

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda billiga Sally Hansen produkter!

Fina nagellack och bra smink! Finns det något bättre än att känna sig riktigt fin, kanske vid ett speciellt tillfälle? Antagligen inte. Så hos oss på Fyndiq kan du hitta massor av bra grejer för just detta, som till exempel produkter från Sally Hansen! Här hittar du billiga och fina nagellack såväl som riktigt snygga läppglans, så oavsett om det är till vardags eller fest som du vill vara fin så har vi produkterna för dig. Dessutom så har Sally Hansen två populära nagelprodukter vid namn Nailgrowth Miracle och Diamond Strength som används av människor över hela världen. Välkommen att fynda!

Tips för ett lyckat köp! Nagellack kan du verkligen inte få för mycket av utan de kommer alltid till användning. Så om du tvekar mellan två olika, varför inte klicka hem båda? Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende. Observera dock att plomberade varor inte inkluderas i ångerrätten på Fyndiq om plomberingen är bruten.

Magnetic nagellack eller nageldekor? Sally Hansen nagellack är något som pryder en hel del kvinnors naglar, och det är inte så konstigt. De har nämligen massor av fina och klassiska färger samtidigt som att de har coola magnetic nagellack och roliga nageldekorer. Det spelar alltså ingen roll hur du vill att dina naglar ska se ut, för Sally Hansen produkter är allt som oftast till stor hjälp.

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.