Alltid 9 kr frakt

Snabba leveranser

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Massor av goda dofter online! Att ta hand om sin hygien är något som vi alla människor bör göra, både för vår egen skull och för våra nära och käras. Att ha bra hudvårdsprodukter och hårvårdsprodukter hemma i badrumsskåpet är därför ett måste. Hos oss på Fyndiq kan du hitta ett billigt och väldoftande utbud av produkter från Salvatore Ferragamo! Så oavsett om du är ute efter parfymer eller en väldoftande lotion så kan du hitta det här hos oss. Vi önskar dig därför helt enkelt välkommen att fynda goda dofter och parfym på nätet!

Tips för ett lyckat köp! När du hittat din favoritdoft vill du inte gärna att den tar slut, så klicka hem den största flaskan! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende. Observera dock att plomberade varor inte inkluderas i ångerrätten på Fyndiq om plomberingen är bruten.

Stort utbud av parfym online! Att hitta en god doft som kan bli lite som din alldeles egna är ibland lättare sagt än gjort. Det finns trots allt en hel del parfym online att välja bland. Men att det är en Salvatore Ferragamo parfym som är en favorit hos en hel del människor är faktiskt inte så konstigt. De har unika och goda dofter där alla kan hitta någon som passar ens personlighet. Salvatore Ferragamo produkter är med andra ord ett hett tips!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.