Alltid 9 kr frakt

Snabba leveranser

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Handla produkter från varumärket Sandberg Ska man hålla sig uppdaterad — både som privatperson och som företag, gäller det att hänga med i den digitala utvecklingen. Då är det viktigt att du omger dig av rätt produkter, och dessa kan du skaffa dig från företaget Sandberg. Sandberg är ett IT-företag som levererar billiga produkter med hög kvalitet och användarvänlighet, något som går hem hos människor som vill carpa diem av samhället och dess förutsättningar. Med allt från Sandberg Speak´n Go hörlurar till kablar som är tillverkade av bästa material är det enkelt att vara förberedd på vad livet har att erbjuda.

Tips för ett lyckat köp! På Fyndiq får vi in nya produkter dagligen så om du saknar något i sortimentet är du mer än välkommen att ta en titt igen för att se om det kommit in något nytt spännande! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Sandberg har stort & brett sortiment Sandberg, bildat 1985, är ett företag som har många år på nacken, och som vet vad som fungerar - särskilt när det kommer till vad konsumenterna vill ha. De har ett sortiment som sträcker sig från datortillbehör, ljud och mobilitet till kablar. Med andra ord så är de extremt kunniga på vad de säljer när det kommer till IT. Ta ett helhetsgrepp med IT-produkter från Sandberg och du kommer märka att du får hög kvalitet som förenklar ditt liv både privat, men även är det kommer till yrkeslivet.

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.