Fri frakt

3-5 arbetsdagar leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljon produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Billig Sarah Jessica Parker parfym online! Vi har alla våra stilikoner och människor vi ser upp till, och en person som varit förebild för många är Sarah Jessica Parker från Sex and the City. Därför är det inte så konstigt att många vill ha den parfym Sarah Jessica Parker satt sitt namn på. Här på Fyndiq hittar du hennes parfymer till ett riktigt bra pris! Oavsett om det är Lovely by Sarah Jessica Parker, Covet, Dawn eller hennes NYC parfym du är ute efter så hittar du den här.

Tips för ett lyckat köp! Varför inte överraska din väninna med en härlig doft från Sarah Jessica Parker? Det förtjänar hon! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende. Observera dock att kosmetiska produkter (inklusive hår- och hudvårdsprodukter och parfymer) inte inkluderas i ångerrätten på Fyndiq.

Bli som SJP redan idag! Hon är en spännande ikon och någon som väldigt många kan känna igen sig i. Det är inte så konstigt att karaktären Carrie Bradshaw är så pass populär även fast det var länge sedan serien spelades in. Om du vill drömma dig bort tycker vi att du ska börja med att duscha med NYC shower gel och föreställa dig att du är i din lägenhet på Manhattan. Efter duschen letar du runt i din oändliga garderob efter de rätta skorna från Manolo Blahnik att ha på dig, sedan ger du dig ut på stadens gator med dina väninnor. Drömma kan man, och enklare blir det med rätt doft!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.