Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Fynda Seepoo skal billigt på nätet!

Fyndiqs favoriter

Snygg telefon med nytt mobilskal! Är det dags att förnya mobilen lite? Ja då har du kommit helt rätt. Med ett billigt Seepoo skal så har din tråkiga telefon sett sina sista dagar. Alla möjliga färger till alla möjliga modeller är bara för bra för att vara sant, men det är det, och till ett bra pris! Vi på Fyndiq förstår vikten av ombyte och erbjuder därför en rad med olika billiga mobilskal från Seepoo. Du behöver inte heller oroa dig för att det blir för många skal i kundvagnen, här har vi alltid samma frakt oavsett hur många mobilskal du än förälskat dig i!

Tips för ett lyckat köp! Det finns flera olika mobilmodeller så det är viktigt att du kollar att du tagit rätt skal. Finns den inte i din färg? Håll utkik, här kommer det in nya produkter varje dag! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Skyddad med Seepoo skal! Det är inte bara ett utmärkt skydd att ha ett Seepoo skal på din telefon. Det är även en fantastisk designpryl! Deras fokus ligger på att det ska vara kul och härligt att klä sin telefon i ett snyggt skal. Det blir ännu roligare med Seepoo eftersom de satsat på att skapa skydd med speciella färger och med ett silikonskal är det lätt att få färgerna att se extra lysande ut.

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.