Fri frakt

3-5 arbetsdagar leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljon produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Ge dig in i spelens värld med Segas tv-spel! Sega har en lång historia i spelbranschen och är kända bland annat för spelet Sonic the Hedgehog. Köper du ett av Segas spel kan du alltså vara säker på att du får en riktigt rolig och fartfylld stund! Vi på Fyndiq har samlat ett stort utbud av billiga produkter från Sega, så att alla ska kunna ge sig in i spelens värld. Välj mellan en rad olika spel, handkontroller och tillbehör till spelkonsoler. Välkommen att fynda online hos oss!

Tips för ett lyckat köp! Passa på att leta efter fler produkter hos oss. Du betalar alltid samma frakt! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Spela riktiga klassiker! Något som är oerhört kul med att spela ett av Segas spel är att det känns väldigt speciellt och unikt. Sega tillverkar nämligen inte sina spelkonsoler längre, utan om du vill spela till exempel något av Dreamcast-spelen, måste du hitta en begagnad Sega-konsol om du inte redan har en hemma. Har du en Sega-konsol hemma finns en rad olika tillbehör som extraskärmar och kablar att köpa här. De som har en annan konsol hemma kan dock vara lugna. Här kan du även hitta en rad olika Sega-spel till andra konsoler. Till exempel Sega Superstar Tennis till PlayStation 2 och The Golden Compass till PC!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.