Alltid 9 kr frakt

Snabba leveranser

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda billiga Shiseido produkter online!

Fin med Shiseido smink! Ni som verkligen uppskattar smink av kvalité ska testa varumärket Shiseido, som finns att fynda hos oss på Fyndiq! Här hittar du mängder med smink, parfym och olika hudvårdsprodukter. Oavsett om det är smink till utekvällen eller om det är hudvårdskrämer för dagligt bruk så hittar du allt här! En rekommendation är att köpa hem en välgörande ansiktskräm som du kan smörja in ansiktet med innan läggdags, så vaknar du upp och känner dig fräsch som en nyponros.

Tips för ett lyckat köp! Ögonfransböjare, parfym eller smink? Här finns allt från samma märke så passa på att fynda! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende. Observera dock att kosmetiska produkter (inklusive hår- och hudvårdsprodukter och parfymer) inte inkluderas i ångerrätten på Fyndiq.

Ögonfransböjare för dramatisk look! Shiseido är kända för att ha helt grymma ögonfransböjare. Och för den som vill ha det perfekta sminket för kvällen med snyggt böjda ögonfransar är Shiseido verkligen rätt. De har riktat in sig på kvinnlig hudvård och skönhet sedan många år tillbaka och är ett av de ledande företagen på den japanska marknaden. Nu levererar de även hudvård för män så alla kan ta del av deras väldoftande produkter. Smink online kan vara knepigt att shoppa men med ett så stort varumärke som Shiseido så behöver ni inte oroa er.

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.