Alltid 9 kr frakt

Snabba leveranser

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!
Avdelningar
Expressleverans
Pris

Handla Singer symaskin online! Om det finns en enda apparat som varje hem behöver så är det en symaskin, och vilka symaskiner är bättre än en klassisk symaskin från Singer? Inte många tycker vi, och därför har vi samlat ett stort utbud av billiga Singer produkter för dig att välja bland online hos oss. Kanske är det en Singer One symaskin som ligger i topp på önskelistan eller kanske en Singer Noppborttagare? Kika igenom sortimentet och välj ut vilka Singer produkter som passar dig och dina behov bäst — välkommen att fynda!

Tips för ett lyckat köp! Behöver du något att sy? Hos oss hittar du mängder av tyger, tråd och annat som behövs för att du ska kunna gå loss med din symaskin! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Laga, designa och sy om! En Singer symaskin kan användas till mycket. Kanske har du ett par nya byxor som behöver läggas upp, en reva i favorittröjan eller kanske känner du för att designa något nytt? Då är det definitivt Singer produkter som behövs! Titta till exempel på Singer Noppborttagare: den avlägsnar trådar och noppor från kläderna på ett litet kick så att de blir som nya igen. Och ett sykit med nål, tråd och sax är ju ett måste i varje hem och hushåll. Hur ska man annars klara sig?

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.