Alltid 9 kr frakt

Snabba leveranser

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Se till att ha alla barngrejer hemma! Att få barn är något av det största som händer i mångas liv. Aldrig någonsin kommer livet att bli sig likt igen, och tur är väl det för barn är ju fantastiska! Och hos oss på Fyndiq kan du hitta massor av barngrejer från populära Skip Hop! De har billiga skötväskor, en och annan fin ryggsäck för barn och en massa andra saker. Oavsett om du är ute efter en haklapp eller handdocka från Skip Hop så hittar du det här hos oss på Fyndiq. Välkommen att fynda!

Tips för ett lyckat köp! Det finns några olika serier att välja bland, och Skip Hop Zoo är till exempel riktigt populär. Du väljer naturligtvis själv vilken du vill ha, huvudsaken är att det passar för ditt barn! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Populär skötväska och andra favoriter! En skötväska är otroligt viktig att ha som förälder, och att valet för många faller på Skip Hop skötväskor är inte så konstigt. De är prisvärda och fina, precis som man vill ha det! Men det är långt ifrån bara skötväskor som är storsäljare hos Skip Hop. Till exempel är deras sängmobil, aktivitetsleksak och nappflaska minst lika populära. Har du inte redan dessa saker hemma? Då är det helt klart hög tid för dig att börja fynda!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.