Alltid 9 kr frakt

Snabba leveranser

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Härliga hudvårdsprodukter från The Body Shop! The Body Shop är ett brittiskt märke som är känt för att sälja produkter som både är bra för människor, djur och miljö. Produkterna kommer nämligen i återvinningsbara förpackningar och är inte djurtestade. Hos oss på Fyndiq har vi samlat ett stort utbud av billiga produkter från The Body Shop, så att du ska kunna handla härliga hudvårdsprodukter med bra samvete! Välj mellan schampo, ansiktskräm, handkräm, duschkräm och mycket, mycket mer! Skynda att fynda online hos oss!

Tips för ett lyckat köp! Är du ute efter hudvårdsprodukter från ett annat känt märke? Då lär du med största sannolikhet hitta det här hos oss. Fortsätt att fynda! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende. Observera dock att plomberade varor inte inkluderas i ångerrätten på Fyndiq om plomberingen är bruten.

Body butter, läppbalsam eller duschkräm! The Body Shop erbjuder en mängd bra produkter för din kropp och hud. En utav deras mest populära produkter är ett body butter som finns i mängder av olika varianter. Deras body butter absorberas väldigt lätt av kroppen och ger en mjuk och återfuktad hud i ett helt dygn! Men företaget har även ett stort utbud av exempelvis läppbalsam som är skonsamt för läpparna och ger dem den fukt och näring som de behöver. The Body Shop har även duschkrämer, schampon, ögonkrämer, ansiktskrämer och mycket mer!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.