Fri frakt

3-5 arbetsdagar leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljon produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda billiga theBalm produkter online!

Fynda internationella favoriten theBalm online! TheBalm är ett märke från San Fransisco som de senaste åren blivit en favorit hos makeupartister, tidningar och kändisar runt om i världen. Detta kan vara på grund av de vackra nostalgiska förpackningarna och det parabenfria sminket som kommer i riktigt fina färger! Vi på Fyndiq har samlat ett stort utbud av billiga theBalm produkter här hos oss. Välj mellan läppglans, ansiktskräm, ögonskugga, concealer, läppstift och mycket, mycket mer! Skynda att fynda redan nu!

Tips för ett lyckat köp! När du ändå är här bör du leta efter fler fina fynd. Du betalar nämligen alltid samma låga frakt, oavsett om du handlar en produkt eller massvis! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende. Observera dock att plomberade varor inte inkluderas i ångerrätten på Fyndiq om plomberingen är bruten.

Riktigt bra smink i fina förpackningar! När du handlar från märket theBalm får du två i ett – en rolig och fin förpackning och ett innehåll av bra kvalitetssmink! Väljer du exempelvis theBalm Brow Pow Brow Powder får du en serietidningsinspirerad förpackning och ett ögonbrynspuder som är riktigt slitstarkt. Väljer du istället att klicka hem theBalm How About Them Apples får du en förpackning som osar av 50-tal och en multipalett som boostar dina kinder och läppar med fin färg! Eller varför inte theBalm Batterup Cream Eyeshadow som är en enastående krämögonskugga med en förpackning som påminner om en basebollaffisch?

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.