Alltid 9 kr frakt

Snabba leveranser

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!
Avdelningar
Pris

Massor av bra träningsutrustning! Att ta hand om din hälsa och att träna och röra på dig är otroligt viktigt. Du bör helt enkelt göra allt du kan för att ta hand om din kropp, för du har ju trots allt bara en. Hos oss på Fyndiq kan du därför hitta ett stort och bra utbud av produkter från Titan, och det riktigt billigt dessutom! Titan har nämligen en hel del träningsutrustning för dig som vill starta ett nytt liv. Oavsett om du är ute efter en roddmaskin, träningscykel, kettlebell till ditt alldeles egna gym eller bra utrustning för crossfit så kan du hitta det från Titan. Vi önskar dig helt enkelt välkommen att fynda!

Tips för ett lyckat köp! En rower väger en hel del, men hos oss är frakten densamma oavsett hur mycket din beställning väger! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Träningsredskap för alla typer! Att hitta din träningsform som du verkligen älskar är inte lätt alla gånger. Vissa skulle inte klara sig utan en Titan crosstrainer medan andra hellre promenerar och springer på ett löpband, och ytterligare någon ser en hula hop ring som sitt viktigaste redskap. Men oavsett vilken träningsform det än är som just du har fastnat för så ska du hålla dig till den, för då brukar träningen gå som bäst. Och glöm inte att bland alla Titan produkter så kan alla hitta något som passar!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.