Alltid 9 kr frakt

Snabba leveranser

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

TomTom hjälper dig att hitta överallt! Sedan starten 1991 har TomTom, med bas i Amsterdam, tillverkat utrustning för just satellitnavigering med GPS — och fortsätter göra det med kompetens och tillförlitlighet! Med produkter som prisvärda och billiga Golfer GPS, GO 500 och Start 40, hittar du inte bara till alla platser med exakt precision, du navigerar även med lätthet på golfbanor världen över! Vi är stolta att vara återförsäljare till ett sådant spännande företag som TomTom. Handla deras produkter billigt och enkelt här hos oss på Fyndiq!

Tips för ett lyckat köp! Med TomTom navigator kan du både få touch-skärm och röststyrning samt 3D-visning av byggnader — det har aldrig varit enklare att hitta! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Välj destination och åk! Peka på skärmen och låt navigatorn sköta resten — plötsligt är du framme! TomTom har verkligen lagt möda på att du som resenär ska hitta till din destination på minsta möjliga tid samtidigt som du kan se din färdväg på detaljnivå — med billiga och mångsidiga TomTom produkter blir resandet både roligare och enklare. Med sitt breda utbud finns det allt från golfklocka, GPS för bil till USB kabel och ciggladdare med universalanvändning — och vi lovar att det blir både bekvämt och lätt att navigera — vare sig det är på en golfbana eller mitt i New York City!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.