Alltid 9 kr frakt

Snabba leveranser

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda billiga Toppik produkter online!

Styla håret snyggt med produkter frånToppik! Toppik är märket som blivit känt för sina smarta produkter som gör håret tjockare. För alla som är tunnhåriga, eller bara vill ha lite tjockare hår för en stund, passar dessa produkter bra. Hos oss på Fyndiq har vi samlat ett stort utbud av billiga produkter från Toppik, och hoppas på att alla kunder kan få finare hår redan i dag. Välj mellan stylingprodukter, stylingpuder och hårspray. Skynda att fynda hos oss!

Tips för ett lyckat köp! Vill du bygga på håret ännu mer med hjälp av hårförlängning? Sådant kan du också hitta här hos oss! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende. Observera dock att plomberade varor inte inkluderas i ångerrätten på Fyndiq om plomberingen är bruten.

Bygg håret med naturliga hårfibrer! Att ha tjockt, svallande hår är nog en dröm för de flesta. Och den produkt som märket Toppik främst säljer är deras så kallade Hairbuildning Fibers i olika hårfärger. Den här produkten består av små mikrofibrer som appliceras i håret och fäster sig i hårstråna med hjälp av statisk elektricitet. Dessa naturliga hårfibrer, som är gjorda av organiskt keratin protein, är helt ofarliga för håret och passar in i det vanliga håret eftersom att fibrerna är gjorda av samma ämne. Vill man att hårfibrerna ska sitta hela dagen och se bra ut, kan man även köpa till en Fiberhold Spray!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.