Alltid 9 kr frakt

Snabba leveranser

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Hitta den bästa tekniken från Toshiba! Toshiba är ett märke med många år i branschen. De flesta känner igen Toshiba för att de tillverkar tv-apparater, och dessa säljer vi såklart här hos oss på Fyndiq. Men Toshiba har även fler produkter i sitt utbud. De har bland annat USB-minnen, minneskort, externa hårddiskar och bläckpatroner. Vi på Fyndiq har samlat detta stora utbud av billiga produkter från Toshiba, så att våra kunder ska hitta tv-apparater och en massa mer från detta märke. Välkommen att fynda online hos oss!

Tips för ett lyckat köp! Har du inte råd att betala hela beloppet nu? Tänk på att du då kan dela upp betalningen på 24 månader och betala en mindre summa varje månad! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Vilken tv väljer du? Som du kanske vet är Toshiba främst kända för sina högkvalitativa tv-apparater. Och när du ska välja tv är det lätt att bland annat gå på utseendet - till exempel ska du välja om du vill ha en tv med svart, vit eller grå ram? Men du bör även tänka på hur stor tv-apparaten är, för alla tv apparater kommer i olika tum. Vill du ha en tv-apparat med inbyggd DVD-spelare, HDMI-ingångar och USB-portar bör du välja till exempel Toshiba 24D1434DG. Är du istället ute efter en Full HD TV som är slank och prisvärd, kan du köpa Toshiba 40L2433DG!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.