Fri frakt

3-5 arbetsdagar leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljon produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Kundtjänst

hej vad kan vi hjälpa till med?

Vanliga frågor & svar

Jag vill ångra eller reklamera mitt köp!

Jag saknar min produkt!

- Vi har öppet måndag - fredag 08.00 - 20.00
röda dagar och helgdagar 10.00 - 16.00

Gummistövlar till din räddning! Uttrycket ”det finns inga dåliga väder, bara dåliga kläder” är väl vedertaget. Det kan ju vara svårt att ha den inställningen i alla lägen, men med rätt kläder och skor i garderoben så kan det faktiskt stämma! För om du har ett par Tretorn stövlar så är det helt okej om det regnar. Hos oss på Fyndiq kan du därför hitta ett stort utbud av gummistövlar och skor från Tretorn, och dessutom så hittar du Tretorn billigt här hos oss! Så kika runt bland gummistövlar för dam, herr och barn och se vad som faller dig i smaken, Välkommen att fynda!

Tips för ett lyckat köp! Att köpa skor online är riktigt kul eftersom utbudet är så stort. Hittar du mer än en favorit? Glöm då inte att frakten är densamma oavsett hur många par du klickar hem! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Skor för alla väder! Även om du direkt tänker på gummistövlar när du tänker på Tretorn, så har de faktiskt även andra bra skor! För visst kan ett par fodrade gummistövlar vara svårslaget, men ibland så vill man bara ha ett par snygga sneakers. Särskilt när solen äntligen är framme! Och oavsett vad det är för väder utanför fönstret, så har faktiskt Tretorn skor som passar för alla tillfällen och årstider!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.