Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Fynda billiga Tröstisar produkter här!

Tryggt med mjuka gosedjur! Oavsett hur gammal du är så är trygghet och saker som du gillar viktiga. Men inte minst gäller detta för barn. Hos oss på Fyndiq kan du därför hitta ett stort utbud av mjuka produkter från Tröstisar, och det dessutom riktigt billigt! För om det är någon som kan det här med mjuka gosedjur och snuttefiltar, så är det faktiskt just dem. Så om du och ditt barn inte redan träffat familjen Bulglassar eller alla andra härliga mjukdjur så är det hög tid för det. Så klicka runt och se vilka gosedjur som faller dig och ditt barn i smaken!

Tips för ett lyckat köp! Med en rolig Bulglass eller gosig snuttefilt i vagnen eller sängen så känner sig alla barn trygga, och dessutom är får de något fint att titta på! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Roliga gosedjursplåster! De flesta av oss gillar det som är mjukt, och särskilt bra passar det såklart till barn. Och om du kikar runt bland våra Tröstisar produkter så märker du att de menar allvar med det också. För vilket barn skulle inte vilja ha deras gosedjursplåster på sig när de ramlat eller liknande? För skadan i sig är såklart inte rolig, men plåstren kan vara det. Tröstisar plåster är alltså ett hett tips till alla föräldrar!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.