Alltid 9 kr frakt

Snabba leveranser

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Dofta riktigt gott med produkter från Trussardi! Trussardi representerar italienskt mode när det är som bäst. Den höga stilgraden syns och känns även tydligt i märkets hudvårdsprodukter, och parfymerna, som doftar underbart, kommer i riktigt stiliga flaskor. Hos oss på Fyndiq har vi samlat ett stort utbud av billiga produkter från märket Trussardi, och vi kan därför erbjuda dig som kund en doftupplevelse du sent kommer att glömma! Skynda att fynda online hos oss!

Tips för ett lyckat köp! Letar du efter fler härliga parfymer? Vi har riktigt goda parfymer från bland annat Victoria's Secret, Paco Rabanne och Dolce & Gabbana! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende. Observera dock att plomberade varor inte inkluderas i ångerrätten på Fyndiq om plomberingen är bruten.

Gör livet lite mer elegant! Gemensamt för alla dofter och lotions från Trussardi är att de gör livet lite elegantare. Letar du efter den perfekta parfymen som kan få dig att känna dig både sofistikerad och sensuell, gör du rätt i att välja godingen Trussardi Delicate Rose. Den har en väldigt harmonisk och blommig doft! Om inte en parfym är tillräckligt och om du även vill ha en body lotion som doftar himmel så finns Trussardi Donna Body Lotion. Den lämnar en blommig och citrusaktig doft på kroppen hela dagen! Och för herrarna kan vi bland annat erbjuda Trussardi a Way for Him!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.