Fri frakt

3-5 arbetsdagar leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljon produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Kundtjänst

hej vad kan vi hjälpa till med?

Vanliga frågor & svar

Jag vill ångra eller reklamera mitt köp!

Jag saknar min produkt!

- Vi har öppet måndag - fredag 08.00 - 20.00
röda dagar och helgdagar 10.00 - 16.00

Stort utbud av produkter från Ultron När det kommer till att vara uppdaterad på livet och hänga med i utvecklingen så finns det mängder av olika produkter en kan plocka på sig. Vill man ha allt från selfiestick till sminkdosa med inbyggd laddare hittar man det hos företaget Ultron. Här på Fyndiq har vi samlat ett bra utbud av billiga produkter från Ultron där det bara är att välja och vraka bland det du behöver – eller det du tror dig behöva för att få ett lite enklare och skönare liv.

Tips för ett lyckat köp! Känner du att detta inte var märket för dig så har vi mängder av andra märken som kanske kan tillfredsställa ditt behov när det kommer till att boosta tekniken. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Ultron har ett brett utbud Ibland är det skönt att välja ett märke som har ett stort och brett utbud då en kan samla på sig mängder av produkter som producerats av samma företag. Om du inte bara är ute efter kvalitet utan även snygg design så är Ultron ett märke för dig med sina stilsäkra produkter, speciellt Ultron bluetooth högtalare. För visst ska man både kunna få ha produkter av hög kvalitet och som även är snygga? Speciellt när vi omger oss av så mycket teknik dagarna långa.

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.