Alltid 9 kr frakt

Snabba leveranser

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!
Avdelningar

Fynda billiga hårprodukter från Unite! Vill du skämma bort ditt hår med bra produkter? Hos Fyndiq hittar du mängder av billiga hårprodukter från Unite som du enkelt beställer hem via nätet. Det finns bland annat oljor, bra schampon för alla hårtyper och även stylingprodukter. Se till att skydda ditt hår! Vi på Fyndiq har samlat en stor mängd med hårprodukter från Unite som ska passa just dig och ditt hår. Alla kan hitta en produkt som passar, så välkommen in och fynda redan idag!

Tips för ett lyckat köp! Behöver du något annat till ditt hår? Hos Fyndiq hittar du mängder av geléer och krämer för ditt hår, självklart till våra förmånliga fyndpriser! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende. Observera dock att plomberade varor inte inkluderas i ångerrätten på Fyndiq om plomberingen är bruten.

Här kan du fynda som egna paket till dig själv! När du ändå håller på är det ju lika bra att köpa flera olika varor från Unite så att du har hela serien. På så sätt vet du att hårprodukterna passar att användas tillsammans, och det kan inte bli fel. Köp till exempel ett Unite schampoo, en conditioner och en moisturizing treatment och använd dem tillsammans för att uppnå bästa resultat. Och eftersom det är så billigt kan du med gott samvete välja ut flera olika Unite hårdprodukter. Var snäll mot ditt hår, det förtjänar bara det bästa!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.