Alltid 9 kr frakt

Snabba leveranser

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda Verbatim produkter billigt online!

Bra att ha från Verbatim! Om du ska spara filer från datorn eller tända en lampa i hallen, vad är det då du behöver? Självklart är en bra USB sticka och en lampa vad som behövs, och om dessa kommer från Verbatim kan du vara säker på att kvaliteten är hög. Här hos oss på Fyndiq kan du handla mängder av produkter från Verbatim, såsom batterier, led spot och billiga dvd skivor. Det här är produkter som man inte säkert kan veta när dem behövs, och därför är det smart att köpa hem dessa redan idag. Välkommen att fynda!

Tips för ett lyckat köp! Verbatim har inte bara lagringsmedia. Här kan du också fynda bra hörlurar, ljudisolerade öronsnäckor, batterier och mycket mer! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Lagringsmedia från Verbatim! Lagringsmedia är vad Verbatim säljer, och förr i tiden handlade det främst om disketter. Detta är numera dock ett minne blott, och istället använder man sig av mer moderna sätt att lagra på. Exempelvis kan man använda sig av en DVD-R, vilket är en skiva som du kan använda om du vill lagra olika saker på såsom till exempel musik, bilder eller film. Utöver det kan man använda Verbatim USB minne eller billiga dvd skivor. Välkommen in och beställ hem allt vad du önskar för att kunna lagra på ett bra sätt.

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.