Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Kundtjänst

hej vad kan vi hjälpa till med?

Vanliga frågor & svar

Jag vill ångra eller reklamera mitt köp!

Jag saknar min produkt!

om du inte hittar svaret ovan

Ring oss på 0771-70 70 00

Vi har öppet måndag - fredag 08.00-20.00
röda dagar och helgdagar 10.00-16.00

Fynda billiga Voluspa produkter online!

Känn doften av lyx med doftljus från Voluspa! Att leva lyxigt är att unna sig någonting som man kanske egentligen inte behöver, men som ger det där lilla extra. Ett klockrent exempel på sådan lyx är att ha väldoftande ljus i sitt hem. Och det är exakt vad du får om du handlar produkter från Voluspa. Du hittar produkterna billigt här hos oss på Fyndiq. Vi har ett stort och varierande utbud av väldoftande ljus, och med de låga priser som vi erbjuder kan du säkerligen köpa hem ett ljus för varje rum. Välkommen att fynda!

Tips för ett lyckat köp! Beslutsångest? Du ska komma ihåg att när du handlar hos oss blir frakten alltid densamma oavsett hur mycket du handlar, så köp fler om du har svårt att bestämma dig! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Välkommen till en helt ny värld av dofter! När du för första gången tänder ett av Voluspas doftljus kommer du att uppleva en ny värld – deras ljus har nämligen några av världens mest eftertraktade dofter. Och det är inga billiga doftljus Voluspa har tagit fram, men om du handlar dessa här hos oss är priset ingenting du behöver oroa dig för. Kolla in vårt utbud av ljus och klicka hem de du tror passar i ditt hem. Du kommer inte att ångra dig!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.