Alltid 9 kr frakt

Snabba leveranser

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda billiga Walking barnkläder online!

Baby- och barnkläder! Alla föräldrar vill nog att ens barn ska kläs i de bästa av kläder, som både är bekväma och fina. Walking är verkligen barnkläder som är just detta, och om du handlar från märket via oss på Fyndiq kan du vara säker på att du köper billiga barnkläder som också är coola barnkläder. Byxor, strumpor, underställ eller body är några av de kläder som du kan fynda här, och ditt barn kommer säkerligen att gilla allt som du beställer. Välkommen in och fynda!

Tips för ett lyckat köp! Barn växer snabbt, så om du hittar en byxa eller tröja som du verkligen gillar till ditt barn kan det vara smart att köpa hem det i två storlekar — en för nu, och en att växa i. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Varmt och skönt i underställ! Barn är ofta ute och leker, och det är ju självklart någonting som de borde kunna göra även när det är kallt och vinter. Underställ och barnmössor är något du kan köpa här så att dina barn kan leka utomhus utan att frysa även nästa vinter. Likaså hittar du varma barntröjor och andra kläder som passar för lek. Walking är ett bra märke att klä sitt barn i, så passa på att köpa hem vad du önskar redan idag!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.